close
تبلیغات در اینترنت
انواع سالاد ها و دسرها

پروفایل مدیریت

یه رنگی و صداقت عشق وتفریح و شهامت

آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 75
کل نظرات : 28
آمار کاربران
کل کاربران : 18
افراد آنلاين : 1
کاربران آنلاين : 0
آمار بازديد
بازديد امروز : 30,697
اطلاعات
امروز : جمعه 25 آبان 1397
آي پي شما : 54.234.13.175
مرورگر شما :

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان عاشقانه کیس69 وآدرس http://www.kiss69.rzb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد

  • عضویت سریع

  • لوگین
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نام کاربری :
رمز عبور :

انواع سالاد

نمایش ادامه مطلب

طرز تهیه سالاد آلمانی

 

 

طرز تهیه سالاد آلمانی

 

 


مواد لازم:

سیب زمینی پخته: ۵۰۰ گرم

خیارشور: ۳۰۰ گرم

شوید ساطوری شده: یک چهارم پیمانه

خامه: نصف پیمانه

تخم‌مرغ آب‌پز: چهار عدد

آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد آلمانی:

سیب‌زمینی، خیارشورها و دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد می‌‌کنیم. دو عدد تخم‌مرغ باقی‌مانده را نیز را رنده می‌‌کنیم. نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط کرده و خوب هم می‌‌زنیم. در ظرف سالاد ابتدا یک ردیف سیب‌زمینی، سپس روی آن یک ردیف تخم‌مرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را می‌‌ریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها می‌پاشیم.

 

 

سالاد سیب زمینی با تخم مرغ

 


سالاد سیب زمینی با تخم مرغ


 


مواد لازم برای سالاد سیب زمینی:

سیب زمینی آب پز: یک کیلوگرم

تخم مرغ آب پز سفت: ۴عدد

پیازچه: نیم کیلوگرم

خیارشور متوسط: ۶ ـ ۵عدد

گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده: ۱۰۰گرم

سس مایونز کم چرب: نصف پیمانه

سیر: ۲حبه

آب لیمو: ۲قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی:

سیب زمینی را پوست کرده و به قطعات کوچک خرد کنید.

تخم مرغ های آب پز شده را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.

پیازچه ها را به صورت نازک همراه باخیارشور و مرغ به سالاد اضافه کنید.

در ظرف مناسب دیگری سیر، سس مایونز و جعفری خرد شده و آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مخلوط سالاد را به ظرف سس اضافه و خوب مخلوط کنید.

 

 

 

سالاد ماكارونی با پودر كاری

 

 

سالاد ماكارونی با پودر كاری

 

 


دو پیمانه ماكارونی صدفی،یك قاشق سوپخوری روغن مایع، دو قاشق سوپخوری پودر كاری، چهار عدد پیازچه خرد شده، یك عدد فلفل دلمه ای قرمز كوچك خرد شده، یك عدد فلفل دلمه ای سبز كوچك خرد شده، نصف پیمانه مایونز، نصف پیمانه خامه، دو پیمانه گوشت سینه مرغ پخته خرد شده، هشت برگ كاهو.

 

ماكارونی را مطابق روش معمول در ظرفی حاوی آب جوش بپزید و آبكش كنید. سپس با آب سرد خوب آبكشی كرده و بگذارید آب اضافی كاملاً برود.روغن را در تابه ای داغ كنید. پودر كاری، پیازچه و فلفل ها در آن ریخته تفت دهید. پس از حدود دو تا سه دقیقه آن را كنار بگذارید تا سرد شود.ماكارونی، مخلوط كاری و فلفل، مایونز، خامه و گوشت مرغ را مخلوط كنید. در صورت تمایل كمی نمك به آن اضافه كنید. برگ های كاهو را در بشقابی بچینید و سالاد ماكارونی را روی برگ ها بریزید و سرو كنید.

 

 

 

 

طرز تهیه سالاد الویه و ارزش غذایی آن

 

 

طرز تهیه سالاد الویه  و ارزش غذایی آن

 

 


با آمدن فصل گرم، بازار غذاهای سرد، داغ می شود. به همین بهانه، این هفته از یک سالاد سرد و خوشمزه، یعنی سالاد الویه، حرف می زنیم که بهترین وقت خوردنش همین روزهای داغ است. از آنجا که در این فصل، خیلی از هموطنان مان به سفر می روند، تهیه غذاهای ساندویچی طرفداران بسیاری دارد اما الویه به دلیل فسادپذیری اش بهتر است که غذای منتخب شما نباشد؛ و اما بخوانید پیشنهاد های ما را درباره این غذای سرد...

 

● مواد لازم (برای ۱۰ نفر)

مواد لازم/ مقدار / میزان انرژی(کیلوکالری)

 

▪ مرغ/ نصف سینه/ ۳۰۰

▪ تخم مرغ/ ۲ عدد/ ۲۰۰

 

▪ نخودفرنگی/ ۱ لیوان/ ۵۰

▪ سیب زمینی پوره شده/ ۴ لیوان/ ۶۴۰

 

▪ خیارشور/ ۱ لیوان/ ۲۵

▪ هویج رنده شده/ نصف لیوان / ۲۵

 

▪ فلفل دلمه ای/ ۱ لیوان/ ۲۵

▪ مایونز/ ۴ قاشق غذاخوری/ ۳۶۰

 

▪ ماست / نصف لیوان/ ۳۰

ابتدا سینه مرغ را با کمی نمک، زردچوبه و پیاز آب پز کرده و ریش ریش کنید. در ظرفی دیگر سیب زمینی ها و تخم مرغ های پخته را نیز رنده کرده و به مرغ بیفزایید. سپس فلفل های دلمه ای را نگینی خرد کرده و به همراه خیارشور ریز شده و هویج هایی که از قبل رنده کرده اید به مخلوط تان اضافه کنید. در انتها، نخود فرنگی پخته را به همراه سس مایونز مخلوط شده با ماست که بهتر است کم چرب باشد، به مایه افزوده و پس از یک ساعت ماندن در یخچال سالادتان را سرو کرده و میل کنید. این غذا تقریباً دارای ۱۶۵۰ کیلوکالری انرژی است که در صورت تقسیم آن به عدد ۴ به هر نفر ۴۰۰ کیلوکالری خواهد رسید. فراموش نکنید که خوردن این غذا با حداقل ۳ برش نان و یک بشقاب سالاد سبزیجات ۳۰۰ کیلوکالری دیگر را به مقدار انرژی دریافتی خواهد افزود


مطالب مرتبط

نظرات کاربران


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

  • پیشنهادی

  • پربازدید

  • جدید

  • نظرات

نویسندگان

کد های اختصاصی

هدایت به بالا



کد کج شدن تصاوير

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا


استخاره آنلاین با قرآن کریم


جلوگیری از کپی کردن مطالب

گالری تصاویر

كد كج شدن تصاوير

.