close
تبلیغات در اینترنت
اموزش ساده انواع غذاها

پروفایل مدیریت

یه رنگی و صداقت عشق وتفریح و شهامت

آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 75
کل نظرات : 28
آمار کاربران
کل کاربران : 18
افراد آنلاين : 1
کاربران آنلاين : 0
آمار بازديد
بازديد امروز : 30,683
اطلاعات
امروز : جمعه 25 آبان 1397
آي پي شما : 54.234.13.175
مرورگر شما :

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان عاشقانه کیس69 وآدرس http://www.kiss69.rzb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد

  • عضویت سریع

  • لوگین
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نام کاربری :
رمز عبور :

اشپزی در خانه

نمایش ادامه مطلب
جوجه چینى

جوجه چینى

 

 

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
جوجه چینی را می‌توانید به آسانی با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

فیله مرغ: 500 گرم

 

پودر سوخاری: به میزان لازم

 

سفیده تخم مرغ: 2 عدد

 

نمک: کمی به میزان لازم

 

فلفل: به میزان لازم

 

زعفران: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

مواد لازم براى خواباندن فیله‌ها:

 

پیاز رنده شده درشت: یک عدد

 

عسل: یک قاشق غذاخوری

 

نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ….. )

 

زعفران دم شده: یک قاشق غذاخوری غلیظ

 

فیله‌هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه پودر سوخاری:

 

روش خانگی: به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می‌دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمى برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ‌هاى خیلى ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن ) وکنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقدارى از آن نمک وادویه اضافه می‌کنیم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را کنار گذاشته براى مصارف شیرنى‌پزى .

 

طرز تهیه جوجه چینى

 

فیله‌هاى خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آنها سیخ چوبى کرده و کنار می‌گذاریم. سفیدهء تخم مرغ را با کمى نمک خوب می‌زنیم تا کف کند ( در صورتى که دوست داشته باشید کمى هم زعفران و فلفل) و کنار دستمان قرار می‌دهیم براى راحتى کار می‌شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید .

 

ابتدا فیلهء به سیخ کشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخارى. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

 

بعد فیله‌ها را روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود و در کنار سبزی‌جات و سس دلخواه نوش جان کنید.

 

 

 

/ ماهي كباب
ماهي كباب

ماهي كباب

ماهی کباب

ماهی کباب

favمواد لازم:

۸۰۰ گرم ماهی فیله شده
۱عدد پیاز
۳ قاشق غذاخوری ماست
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
زعفران آب کرده
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

favطرز تهیه :

پیاز را رنده کرده وآب پیازرا با بقیه مواد مخلوط وبه ماهی که از قبل قطعه قطعه شده اضافه کنید و یک شب دراین مواد بخوابانید.به سه روش می توانید این ماهی را آماده کنید. یا به سیخهای چوبی را مدتی در آب خیس کرده و ماهی را به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنیدو یا به سیخ بکشید و روی آتش مستیقیم به آرامی کباب کنید. مواظب باشید ماهی بخاطر ترد بودن را باید به آرامی جابجا کنید تا نریزیدو یا با همان سیخهای چوبی در روغن روی حرارت مستقیم سرخ و طلایی کنید.ماهی کباب شده را با پلو سرو کنید.

 

 

 

 

بال مرغ کبابی و گریل شده
بال مرغ کبابی و گریل شده

بال مرغ کبابی و گریل شده

favمواد لازم:

كره:3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
پياز رنده شده:‌ نصف پيمانه
سير: 4 حبه، كاملا ريز شود.
فلفل قرمز، تخم‌‌هاي آن درآورده و كاملا ريز شود.
آب: نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي: ‌يك قاشق غذاخوري
آب و پوست رنده شده يك ليمو
پودر آویشن: نصف قاشق چاي‌خوري
نمك و فلفل به اندازه لازم
بال مرغ: 16 عدد

favطرز تهيه:

• در يك ظرف متوسط روي حرارت ملايم، روغن را همراه با كره تا حدي حرارت دهيد كه كره آب شود.

• ابتدا پياز را به ظرف اضافه كرده و آن را تفت داده، سپس سير و فلفل را به پياز اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر آن‌ها را سرخ كنيد.
• آب، ‌رب گوجه فرنگي، آب و پوست ليمو و پودر ارگانو را به ظرف اضافه كرده و بگذاريد با حرارت كم، به مدت 5 دقيقه بجوشند.
• مواد درون تابه را درون دستگاه مخلوط كن، كاملا با هم مخلوط كرده تا نرم و يكدست شوند.
• مخلوط را درون ظرف بزرگتري ريخته و بال‌ها را به آن اضافه كرده و كاملا با مخلوط آغشته كنيد و بگذاريد بال‌ها يك ساعت درون ظرف بمانند. اگر مي‌خواهيد بال‌ها مدت بيشتري درون مخلوط خوابانده شوند، ظرف را در يخچال قرار دهيد.
• فر را از پيش روي 400 درجه فارنهايت گرم كنيد و درون ظرف پختي كه در نظر گرفته‌ايد را به طور كامل چرب كنيد.
• بال‌ها را از درون مخلوط بيرون آورده و آن‌ها را تكان داده تا اضافات مخلوط درون كاسه بريزد.
• مخلوط را نگه داريد.
• بال مرغ‌ها را درون ظرف پخت، در فر به مدت 25 دقيقه حرارت داده،‌ سپس آن‌ها را به مواد مخلوط آغشته كنيد و 20 دقيقه ديگر يا تا زماني‌ كه كاملا پخته شوند، آن‌ها را حرارت دهيد.
• آن‌ها را از فر خارج كرده و تا سرد نشده همراه با سس سير ميل كنيد.

 

 

 

 

  آش دوغ اردبیل
آش دوغ اردبیل

آش دوغ اردبیل

این آش خیلی سریع آماده میشه ولی من ترجیح میدم حرارت اجاقم کم باشه و کلا غذا روی حرارت کم نرم نرم جا بیفته. توی این آش از گوشت هم استفاده میشه ولی من استفاده نکردم.

مواد لازم :
1/2 پیمانه سبزی آش
١/٢ پیمانه نخود
١/٥ لیتر دوغ
1 پیمانه برنج
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق آرد
5 حبه یا بیشترسیر تازه
1 تا 2 قاشق پونه
نمک و فلفل

 

طرز تهیه:
آرد رو با مقداری از دوغ هم میزنیم تا یکدست بشه و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و باقی دوغ رو اضافه میکنیم.
روی حرارت ملایم دوغ + برنج رو دائم هم میزنیم تا زمانی که دوغ به بخار کردن بیفته.
نمک + فلفل هم اضافه میکنیم + سبزی و نخودی که از قبل خیس کردیم.
زمان میدیم تا آش با حرارت ملایم جا بیفته و نخود ها و برنج پخته بشن.
آش رفته رفته غلظت پیدا میکنه تا حدی که برنجها کاملا له میشن.
من سیر تازه رو ریز میکنم و زمانی که آش داشت غلیظ میشد اضافه میکنم تا سیر زیاد پخته نشه.
برای این مقدار من چون پر سیر دوست دارم 7 حبه داخل آش استفاده کردم و 2 حبه ی درشت خام روی آش.
10 دقیقه قبل از سرو پونه رو به آش اضافه می کنیم.


مطالب مرتبط

نظرات کاربران


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

  • پیشنهادی

  • پربازدید

  • جدید

  • نظرات

نویسندگان

کد های اختصاصی

هدایت به بالا



کد کج شدن تصاوير

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا


استخاره آنلاین با قرآن کریم


جلوگیری از کپی کردن مطالب

گالری تصاویر

كد كج شدن تصاوير

.