close
تبلیغات در اینترنت
رقم به رقم سالاد

پروفایل مدیریت

یه رنگی و صداقت عشق وتفریح و شهامت

آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 75
کل نظرات : 28
آمار کاربران
کل کاربران : 18
افراد آنلاين : 1
کاربران آنلاين : 0
آمار بازديد
بازديد امروز : 30,677
اطلاعات
امروز : جمعه 25 آبان 1397
آي پي شما : 54.234.13.175
مرورگر شما :

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان عاشقانه کیس69 وآدرس http://www.kiss69.rzb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد

  • عضویت سریع

  • لوگین
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نام کاربری :
رمز عبور :

اموزش سالاد

نمایش ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه سالاد یونانی

مواد لازم.
سیب زمینی 4 عدد

نخود فرنگی یک پیمانه

ساقه بدون برگ کرفس یک عدد

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

آب لیمو یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

* در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی ‌ها را که به صورت مکعب 2 سانتی‌ متری خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید.

* 5 دقیقه قبل از این که سیب زمینی ‌ها پخته شوند، نخود فرنگی‌ ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.

* سیب زمینی و نخود فرنگی‌ ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن‌ ها را همراه با کرفس خرد شده درون کاسه مورد نظر برای سالاد بریرید.

* در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

* سُس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.

* جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید.

سالاد را گرم میل کنید.


آموزش و طرز تهیه سالاد فرنسوی

مواد لازم :
کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری
طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.

آموزش و طرز تهیه سالاد نودل چینی

مواد لازم:
مرغ آبپز خرد شده=1 لیوان
جعفری خرد شده=1 لیوان
هویج رنده شده=1 لیوان
پیاز خرد شده=2 قاشق غذاخوری
مایونز=4/1 لیوان
خامه=4/1 لیوان
نودل(رشته چینی)=1 بسته
توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.
طرز تهیه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

آموزش و طرز تهیه سالاد کارپور


مواد لازم:
سیب زمینی پخته و نگینی شده= 250 گرم
تخم مرغ پخته و رنده شده= 1 عدد
پیازچه ساطوری شده= 4/1 پیمانه
خیار شور نگینی =: 1 پیمانه
سس مایونز = 1 پیمانه
فلفل = به میزان کافی
مواد نان سالاد:
آرد گندم= 2 پیمانه
شکر= 1ق غ + 1 ق چ
تخم مرغ= 2 عدد
کره =50 گرم
آب ولرم= 4/1 پیمانه
خمیر مایه= 1 ق م
خامه+زرده تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
مواد سالاد را با هم مخلوت کرده و می گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود.
آب ولرم+ 1 ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگر آرد+1ق غ شکر+8/1 ق نمک را ریخته.تخم مرغها را با چنگال زده به مواد اضافه می کنیم . شپش خنیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود 5 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.خمیر 1 ساعت استراحت کند. بعد از همیر اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می گذاریم. از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و روی خمیر قبلی می گذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن می گذاریم.


آموزش و طرز تهیه سالاد پاستا


مواد لازم:
پاستای فرمی=300 گرم
لوبیا قرمز=150 گرم
پیاز قرمز=1 عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز=1 عدد
زیتون سیاه=5 عدد
سس خردل=3 قاشق غذاخوری
ماست موسیر=2 قاشق غذاخوری
سرکه=1 قاشق چایخوری
روغن زیتون=3 قاشق چایخوری
پودر پونه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
3. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
4. برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
5. سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
6. زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید


آموزش و طرز تهیه سالاد جوانه

مواد لازم:
جوانه ماش : یک بسته
کنسرو لوبیا (بدون آب) : یک قوطی
خیارشور خرد شده : یک پیمانه
کرفس خرد شده : یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده : یک پیمانه
مخلوط سس مایونز و ماست خامه ای : یک لیوان
آبلیمو و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه :
خیلی ساده همه مواد را با هم مخلوط کنید.به جای سس مایونز و ماست خامه ای میتوانید از روغن زیتون هم استفاده کنید


آموزش و طرز تهیه سالاد بادنجان
مواد لازم:
بادنجان قلمی=3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
سرکه=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
نعناع و جعفری خرد شده=1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم،به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم. سالاد را در ظرف می ریزیم. می توانیم یک عدد تخم مرغ پخته شده را روی آن رنده کنیم.

آموزش و طرز تهیه سالاد نارنگی یافا

اگر از طعم نارنگی یافا و روغن زیتون خوشتان می آید، حتما طعم این سالاد را می پسندید.


نارنگی یافا یك عدد

پودر رازیانه یك قاشق چای خوری

كرفس یك عدد، برگ ‌های آن را نگه دارید.

روغن زیتون به اندازه دلخواه

آب و دانه‌های انار یك عدد

پنیر فتا 50 گرم

نعناع چند شاخه برای تزیین

 

طرز تهیه:

1- نارنگی یافا را پوست بكنید و با یك برش افقی آن را به دو قسمت تقسیم كنید و آن‌ها را در ظرف قرار دهید.

 

2- ساقه كرفس را بدون برگ، خوب خرد كنید.

 

3- سپس آن‌ها را با برگ ‌هایی كه از ساقه كرفس جدا كرده و كنار گذاشته ‌اید و نیز مقداری نمك و فلفل و روغن زیتون، ‌مخلوط كنید.

 

4- نارنگی یافا، سالاد كرفس، دانه‌ ها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.

 

5- روی مواد فوق، پنیر فتا بریزید و سالاد را با شاخه‌ های نعناع تزیین كنید.

 

6- روی كل سالاد روغن زیتون بریزید و آن را میل كنید.


سالاد اندونزی

مواد لازم :
سیب زمینی نیم كیلو

گوجه فرنگی 2 عدد متوسط

نخود فرنگی پخته 200 گرم

كالباس 300 گرم

خیار شور 300 گرم

سس مایونز به میزان لازم

گل کلم پخته شده 300 گرم

هویج پخته شده 250 گرم

 

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید.

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.

سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.


ترشی لیته بادمجان کبابی

مواد لازم:
بادمجان درشت 10 عدد

گل‌کلم متوسط نصف

هویج بزرگ 3 عدد

سیر 20 حبه

فلفل سبز کمی

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

سرکه به مقدار لازم


طرز تهیه:

بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملا بپزند (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی).

سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها گرفته شود.

گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه).

نصف روز باید مواد بالا به همین حالت بمانند.

سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آنها می‌ریزیم.

نکات:
چون این ترشی با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد، ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم، فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.

بعد از ریختن سرکه، نمک ترشی را هم بچشید، چون به مواد آن نمک زده بودیم ممکن است به نمک کمی نیاز داشته باشد.

این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.


سالاد مرغ


موادلازم :

سینه مرغ یک عدد کامل

قارچ نیم کیلو

چیپس خلال یک بسته

پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری

سس مایونز به مقدار دلخواه

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سینه مرغ را می پزیم و ریش‌ریش می‌کنیم.

سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آن‌را تفت می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.

کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم.

سپس قارچ را با حرارت زیاد می‌پزیم تا آب آن خشک شود. برای این‌که رنگ قارچ تیره نشود، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه می‌کنیم و با کمی نمک می‌پزیم.

اگر به قارچ، دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم می‌شود.

وقتی آب قارچ کاملا خشک شد، کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم و آن‌را کمی تفت می‌دهیم.

مرغ پخته شده، قارچ و چیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه می‌کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.

این سالاد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است.

امتحان کنید مطمئن باشید خوشتان می‌آید.


سالاد ماکارونی با ماست چکیده


ماکارونی پیچ رنگی 250 گرم

گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1عدد

پیازچه خرد شده 100 گرم

سس مایونز یک دوم پیمانه (در صورت دلخواه)

ماست چکیده یک پیمانه

خامه یک دوم پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سرکه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرف مناسبی آب بریزید؛ یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد، ماکارونی را اضافه کنید.

بعد ازاین که ماکارونی ها مغز پخت شد، آبکش کرده و 2 قاشق روغن زیتون را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبد.

ماست چکیده، خامه، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید بزنید تا یک دست شود.

ماکارونی، پیازچه و فلفل دلمه ای رنگی را با سس مخلوط کنید.

در آخر گوجه فرنگی فیله شده خرد شده را اضافه کنید.

سالاد را در ظرف ریخته و روی آن را تزئین کنید.

در صورت استفاده از سس مایونز آن را با ماست چکیده و خامه مخلوط کنید.


سالاد شیرازی


مواد لازم .

خیار متوسط 3 عدد

گوجه فرنگی متوسط 2 عدد

پیاز متوسط 2 عدد

آبلیموی یا آبغوره نصف استکان

نمک کمی



طرز تهیه:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.

سپس آنها را با هم مخلوط کنید.

بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.

کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.

در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.

حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.

این سالاد بسیار خوشمزه و باب طبع بسیاری از ایرانی هاست، به خصوص با غذاهایی مثل قورمه سبزی و کباب تابه ای، خیلی مزه می دهد.


سالاد گریپ فروت

مواد لازم .

گریپ فروت درشت 6 عدد

مغز گردوی درشت خرد شده 1 فنجان

شکر 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون نصف فنجان

نمک به مقدار کم

کاهوی گرد مخصوص سالاد 1 عدد

 

طرز تهیه:

گریپ فروت را پوست کنده و پر ‌کنید. با قیچی سر پرها را ببرید. دقت کنید بدون له شدگی پوست آنها را بگیرید.

برگ‌های کاهو را بشویید و خشک ‌کنید و کف و دور ظرف گود مناسبی بچینید.

پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم بریزید. گردو را روی آن بپاشید، دو سه پر از گریپ فروت را له کنید و از صافی رد ‌نمایید.

آب آن را با شکر و کمی‌نمک و روغن زیتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روی آن بریزید.


سالاد کولسلا
(COLESLAW SALAD)


مواد لازم .

250 گرم

کلم سفید خلال خردشده


1 عدد کوچک

پیاز خلال خردشده


1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خردشده


1عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده


1عدد بزرگ

هویج رنده شده


50 گرم

حبه‌ی انگور


6قاشق غذاخوری

ماست کم‌چرب پاستوریزه


1قاشق غذاخوری

سس فرانسوی کم‌چرب

 


روش تهیه:

کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزی‌جات اضافه کرده وهم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید.

مواد لازم برای سس فرانسوی:

2قاشق غذاخوری

روغن زیتون


3قاشق غذاخوری

سرکه


یک دوم قاشق چای‌خوری

پودرخردل


یک دوم قاشق چای‌خوری

شکر


به‌مقدارلازم

نمک و فلفل

 

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم به‌خوبی مخلوط کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.


سالاد لوبیا چیتی

مواد لازم:

لوبیا چیتی پخته یک فنجان
مغز کاهو خرد شده یک فنجان
مغز کرفس خرد شده یک فنجان
سیب زمینی پخته و خرد شده یک فنجان
خیارشور خرد شده نصف فنجان
لبوی خرد شده نصف فنجان
روغن زیتون و آبلیمو از هر کدام3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر دلخواه

طرز تهیه:

موادی که برای سالاد تهیه کرده ایم را در ظرف سالاد می ریزیم . سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از به هم زدن به سالاد اضافه می کنیم .(در صورت تمایل می توانید روی سالاد را با تخم مرغ ورقه ورقه شده تزئین نمایید)


سالاد میگو

مواد لازم :

میگوی تمیز کرده 200 گرم
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
تخم مرغ آب پز 3 عدد
مغز کاهو یا کرفس خرد شده 2 فنجان
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
سس برنز یک فنجان


طرز تهیه:

ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم .

میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم. تخم مرغ های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم.

سپس به ترتیب میگوها ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم.


مواد لازم برای تهیه سس برنز :کره 50 گرم
خامه 50 گرم
خردل یک قاشق مربا خوری
سرکه یا آب لیمو نصف فنجان
پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده یک قاشق مربا خوری
قارچ کاملاً خرد شده یک فنجان
پودر نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
سس مایونز یک قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سس برنز :

کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم . سپس سس مایونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط می کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم.

این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید ، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.


سالاد ذرت با مرغ

مواد لازم:

کنسرو ذرت یک قوطی
مرغ پخته خرد شده یک فنجان
خیار شور عدد
نخود فرنگی نصف فنجان
هویج آب پز 3 عدد
کرفس خرد شده یک فنجان
گوجه فرنگی خرد شده یک فنجان
آب لیمو 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سس مخصوص گوشت نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم . سپس ذرت ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم.

می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

مواد لازم برای تهیه سس گوشت :

آب گوشت 2 فنجان
آرد یک قاشق سوپخوری
کره یا روغن مایع 50 گرم
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
شوید خشک یک قاشق مرباخوری
خردل 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه سس گوشت :

آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم.

از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.


سالاد تن ماهی

مواد لازم :

تن ماهی یک قوطی
کرفس خرد شده یک فنجان
مغز کاهوی خرد شده یک فنجان
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی استانبولی آب پز و حلقه حلقه شده یک فنجان
گوجه فرنگی ورقه ورقه شده 2 عدد متوسط
آب لیمو 3-2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه :

در یک دیس گرد یا بیضی شکلی کرفس ، مغز کاهو و سیب زمینی خرد شده را لابه لای هم قرار دهید. تن ماهی را تکه تکه کرده و روی سالاد بریزید. دور سالاد را با گوجه فرنگی ورقه ورقه شده تزئین کنید. آب لیمو ، روغن زیتون ، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. سپس سس مایونز را در قیف ریخته و روی سالاد را با آن تزیین کنید


مطالب مرتبط

نظرات کاربران


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

  • پیشنهادی

  • پربازدید

  • جدید

  • نظرات

نویسندگان

کد های اختصاصی

هدایت به بالا



کد کج شدن تصاوير

هدایت به بالا

کد هدایت به بالا


استخاره آنلاین با قرآن کریم


جلوگیری از کپی کردن مطالب

گالری تصاویر

كد كج شدن تصاوير

.